Herbalife proizvodi

Nutricionistički odbor

Kako bismo doprinijeli ugledu brenda Herbalife kao vodeće nutricionističke kompanije u svijetu, proširujemo naš Savjetodavni Odbor, tako da su sada u njemu vodeći stručnjaci na području prehrane i zdravlja iz čitavog svijeta, koji podučavaju i obučavaju o načelima prehrane, fizičke aktivnosti i optimalnog načina života, s ‘prehranom’ u primarnom fokusu. Nutricionističkim Savjetodavnim Odborom (NAB) predsjeda prof.dr. David Heber , a aktivnosti Odbora usmjerava Luigi Gratton , Potpredsjednik za nutricionističku edukaciju.Dr.sc. Steve Henig je glavni dužnosnik za znanost odgovoran za istraživanje i razvoj proizvoda u Kompaniji. Dobitnik Nobelove nagrade dr.sc. Louis Ignarro član je Herbalifeovog Znanstvenog i Nutricionističkog Savjetodavnog Odbora koji se brine da kompanija bude u tijeku s napretkom na području nutricionistike. U Nutricionističkom Savjetodavnom Odboru je devet stručnjaka iz regije EMEA: dr.sc. Ralph Rogers iz Ujedinjenog Kraljevstva,prof.dr.Ali Kocailik iz Turske, dr. sc. Marion Flechtner-Mors iz Njemapčke, prof. Lázló Halmy iz Mađarske, prof.dr. Alla Pogozheva iz Rusije, Julián Álvarez García iz Španjolske, Joaquim Caetano iz Portugala, prof. Jean de La Tullaye iz Francuske i prof.dr. Nikolaos Sitaras iz Grčke.

Herbalifeova predanost znanosti i inovacijama

 Laboratorij za staničnu i molekularnu ishranu Mark Hughes Herbalife predano omogućava istraživanje i pomicanje granica u nutricionistici kako bi se čovječanstvu omogućila postizanje optimalnog dobrostanja. Godine 2003. Herbalife je pomogao osnovati Laboratorij za staničnu i molekularnu ishranu Mark Hughes pri Centru za ljudsku prehranu na Kalifornijskom sveučilištu u Los Angelesu (UCLA), u okviru svoje misije unapređivanja nutricionističke znanosti kroz najnaprednija dostupna istraživanja i tehnologije razvoja. Kalifornijsko sveučilište u Los Angelesu načelno ne pruža javnu podršku pojedinim proizvodima ili uslugama.

 

Herbalife Centar Proizvoda i Znanosti

 Veličanstveni Herbalife Centar Proizvoda i Znanosti je nedavno otvoren unutar Herbalife Plaze u Los Angelesu, South Bay. Pod liderstvom presjedavajućeg znanstvenika Dr. Steve Heniga, tim cjenjenih i požrtvovnih znanstvenika i stručnjaka koristi tehnologiju na navišoj razini, uključujući i laboratorij senzorske visoke tehnologije, za kreiranje nevjerojatnih Herbalife proizvoda, stavljajući time Herbalife u prvu liniju na svjetskoj razini pri proizvodnji najboljih nutricionističkih proizvoda za kontrolu težine.

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.