Herbalife proizvodi

Timski rad ispunjava snove!

Zakladu Herbalife Family Foundation (HFF) osnovao je 1994. osnivač Herbalife-a Mark Hughes, a posvećena je poboljšanju života djece kroz pomaganje organizacijama koje skrbe o djeci osiguravanjem zdrave prehranu za siromašnu djecu. Uz to, HFF često podupire humanitarne akcije za pomoć ljudima pogođenim prirodnim katastrofama.

HFF je 2005. s ponosom uvela svoj program ‘Casa Herbalife’ koji pomaže u osiguranju zdravih i hranjivih obroka za djecu u suradnji s postojećim dječjim humanitarnim organizacijama. Danas postoji 30 takvih programa na pet kontinenata.

Zakladu HFF pomažu Herbalife, nezavisni distributeri, Herbalife zaposlenici i prijatelji. Nakon početne donacije kompanija potiče distributere i zaposlenike da se neposredno uključe u pomoć svojim lokalnim programima ‘Casa Herbalife’ financijskim donacijama i dobrovoljnim radom.

 

 

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.