Herbalife proizvodi

Kondicija

 

Brigu o svojoj kondiciji podignite na višu razinu … Usklađivanje rada i igre počinje DANAS!

Bez obzira na to jeste li doživotni ovisnici o sportu ili ste relativno novi u svijetu vježbanja, potrebna vam je uravnotežena ishrana kako bi postigli optimalnu kondiciju. Otkrijte kako prehrana i sportska prehrana osiguravaju izuzetnu podršku profesionalcima – i vi možete uživati istu razinu izvrsnosti:

 

 

H24 Formula 1 Sport - Shake za nadomjestak obroka

Herbalife - ovi stručnjaci nutricionisti osmislili su ukusan shake H24Formula 1 Sport, nutricionistički uravnotežen obrok za sportaše u čaši čija je priprema jednostavna.

Formula 2 - Multivitaminski kompleks

Osigurava ključne vitamine i minerale i jedinstvenu mješavinu ljekovitog bilja za nadopunu vaše svakodnevne uravnotežene prehrane, te vam pri korištenju s Herbalife H24 Formulom 1 Sport pomaže da ispunite preporučene dnevne količine vitamina i minerala.

H24 Pro Sport Hydrate - Izotonični napitak

Hidratacija - Brzo hidratizira vaše tijelo tijekom vježbanja.

Energija i izdržljivost  - Daje momentalnu i postojanu energiju – nema naglih porasta i padova energije!          

Apsorpcija i antioksidantna zaštita - Omogućava daljnje oslobađanje energije. Pomaže u zaštiti tkiva u organizmu i čitavog imunološkog sustava.

Okus - Decentan osvježavajući okus koji je ključan kod vježbanja.

H24 Pro Sport Rebuild Endurance - Napitak od ugljikohidrata i proteina koji pomaže kod oporavka i izdržljivosti u sportu

H24 Pro Sport Rebuild Strengh - Napitak s visokom razinom proteina za oporavak koji se koristi nakon treninga za snagu

Herbalifeline - Esencijalne masne kiseline

Esencijalne masne kiseline za esencijalno održavanje srca. Mnogi misle da trebaju pod svaku cijenu izbjegavati masti. No, važno je razlikovati između ‘dobrih’ i ‘štetnih’ masti.

Esencijalne masne kiseline su ‘dobre masti’ koje unapređuju zdravlje i pomažu zglobovima, živčanom i kardiovaskularnom sustavu. Esencijalne masne kiseline mogu se naći u:

  • hladnovodnoj ribi (kao što su losos, tuna ili pastrva)
  • tamnom lisnatom povrću
  • biljnim uljima i uljima od sjemenki

Herbalifeline je fantastičan izvor esencijalnih masnih kiselina omega-3. Ako ih uzimate tri puta na dan, te ‘dobre’ masti pomažu srcu i cirkulaciji i održavaju gipke zglobove.

Obvezno za sportaše… - borba protiv slobodnih radikala

Sve metaboličke aktivnosti proizvode slobodne radikale, koji mogu oštetiti zdrave stanice ako im se dozvoli razvoj. Antioksidanti se bore protiv slobodnih radikala, pa iako tijelo prirodno proizvodi neke od njih, sportašima ih je potrebno više da bi se suprotstavili povećanoj aktivnosti slobodnih radikala do koje dolazi uslijed treninga. Najbolji način za to je jesti mnogo svježe hrane (pakiranje i prerada uništavaju hranjive tvari) i svakodnevno uzimati dobar antioksidant kao dodatak prehrani.

Rose Guard - snažan dodatak prehrani s antioksidantima

S ekstraktom ružmarina i kombinacijom biljaka bogatom hranjivim tvarima, kako bi se onemogućili slobodni radikali i smanjila oštećenja stanica.

Ne zaboravite – pijte dovoljno tekućine i pobrinite se da ostanete hidratizirani – naročito onda kad vježbate - i težite uravnoteženoj, raznolikoj prehrani s mnogo šarenog voća i povrća!

Ma kako zahtjevan bio vaš način života, usredotočivanjem na naša dva ključa za uspjeh – ravnotežu energije i učinkovitu hidrataciju – možete eliminirati nepotreban umor i istinski uživati u svojem vježbanju.

…pokrenite svoj život uz profesionalnu podršku


Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.