Herbalife proizvodi

Pokrenite se, živite zdravije!

Piše: Luigi Gratton, M.P.H., Potpredsjednik za nutricionističku edukaciju

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene. Spomenut ćemo tri, kako bismo vas motivirali:

 

 

Čvrste kosti i mišići

Klinička istraživanja su pokazala da je redovita fizička aktivnost jedan od najboljih načina održavanja zdravlja kostiju.

Dizanje utega ili vježbe snage i kondicije, poput hodanja, trčanja ili vježbanja s ekspanderima ili utezima pomažu u očuvanju koštane mase. Jačanje mišićne mase ne samo da doprinosi zdravlju kostiju, već i troši kalorije tijekom dana, čime održavate zdravu tjelesnu težinu.

Smanjenje stresa

Vježbanjem se u organizmu proizvode endorfini, koji stvaraju osjećaj opuštenosti i dobrobiti. Energična šetnja ili brzo vježbanje možda će biti pravo rješenje koje će vas smiriti nakon dana ispunjenog stresom.

Kontroliranje težine

Smanjivanje vremena koje provodite sjedeći, bavljenje fizičkim aktivnostima i trošenje više kalorija nego ih unesete u organizam ključni su elementi kontrole težine. Uz to, ako se hranite uravnoteženo, s mnogo zelenog povrća, kalcija i proteina, ne samo da ćete lakše održavati težinu, već ćete pomoći u održavanju zdravih kostiju.

Naravno, aktivno živjeti i dosljedno spremati zdrave obroke može biti zaista problematično. Srećom, za one koji su stalno u pokretu Herbalife nudi praktična i ukusna rješenja – od kontrole težine preko ciljane prehrane do proizvoda za energiju i dobru kondiciju. Cilj je općenito dobro zdravstveno stanje i wellness, a Herbalife vam može pomoći da to postignete, kako biste čitavog života mogli ostati aktivni.

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.