Herbalife proizvodi

Održavanje težine

Kako održati težinu nakon postignute željene težine?

Naučiti kako kontrolirati tjelesnu težinu je glavni dio našeg sistema podrške.

Nakon što ste postigli željenu težinu, preporučamo da pređete na program održavanja tjelesne težine, nadasve, dobrog zdravlja i vitalnosti. Veoma jednostavan program.

Također, treba piti Thermojetics napitke umjesto kave tijekom dana i imate način da održite željenu težinu.

Trebate nastaviti sa mjerenjem redovito i ukoliko vidite da malo dobivate na težini, prebacite se ponovo na program gubljenja kilograma. Nakon što izgubite neželjeno, ponovo se vratite na program održavanja kilograma.

U svim slučajevima preporučamo program održavanja težine NAJMANJE ISTO VRIJEME koje je bilo potrebno za mršavljenje. Ovo će vašem organizmu dozvoliti da prestane sa programom gubljenja kilograma bez stresa i spriječit će ponovno dobivanje kilograma koje ste izgubili.

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.