Herbalife proizvodi

Herbalife Skin

Gel sa citrusom za čišćenje i zaglađivanje 

Gel sa citrusom za čišćenje i zaglađivanje

Mikrozrnca za dubinsko čišćenje osvježavaju kožu i ona zrači zdravljem.

Pakiranje: 150 ml

U kategoriji:

Herbalife Skin

Maska za čišćenje kože sa metvicom i glinom  

Maska za čišćenje kože sa metvicom i glinom

Zahvaljujući upijajućim i tonizirajućim svojstvima bentonitne gline ova bogata, kremasta maska uklanja nečistoću i apsorbira prekomjernu masnoću s kože.

Pakiranje: 120 ml

U kategoriji:

Herbalife Skin

Umirujući gel za čišćenje sa alojom 

Umirujući gel za čišćenje sa alojom

Osvježavajući, nježan gel za čišćenje s dodatkom aloje vere nježno čisti kožu i čini je prekrasno mekanom.

Pakiranje: 150 ml

U kategoriji:

Herbalife Skin

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.