Fiber and Herb Tablets

Fiber and Herb Tablets

Dijetetski integrator dijetalnih vlakana

Pakiranje: 180 tableta


Cijena 168,68 HRK

1

Proizvod je u kategorijama

Dodaci prehrani

Dijetetski integrator dijetalnih vlakana

 

U tabletama Fibre and Herbs kombinirana su vlakna zobi i odabrane biljke koji zajedno podupiru učinkovitu eliminaciju otpadnih tvari i toksina iz hrane koju jedemo.

„Čišći“ probavni sustav može bolje funkcionirati i pomaže boljem apsorbiranju bitnih hranjivih sastojaka iz hrane koju jedemo.

  • Dodatak prehrani s vlaknima za lakši preporučeni preporučeni dnevni unos vlakana od 25 g na dan
  • Sadrži vlakna zobi i peršin
  • Sadrži cvijet naranže i cvijet hibiskusa
  • Sadrži sjeme kopra u prahu
  • Svaka preporučena dnevna porcija sadrži 3 g vlakana

 

Osnovna svojstva ključnih sastojaka

  • Vlakna zobi (topiva) - vrlo bogata topivim vlaknima; zob je dobra za crijeva i za ublažavanje nadutosti i želučanih tegoba Istraživanja su pokazala da redovito konzumiranje zobenih ljuskica vrlo dobro djeluje jer smanjuje kolesterol u krvi. Isto tako pomažu u održavanju stalnih razina šećera u krvi i inulina. Vlakna zobi povećavaju obujam stolice, što je višestruko korisno za crijeva, između ostaloga i stoga što se olakšavaju tegobe konstipacije. Kada probavni trakt počinje bolje funkcionirati, otpadne tvari izlaze iz tijela i to može dovesti do smanjenja težine
  • Peršin - dobar tonik za lijenu probavu, bogat izvor vitamina C

 

Ključne prednosti

Hranljivi dodatak koji će vam pomoći povećati vaš dnevni unos vlakana kako biste održali zdravlje probavnog sustava
Idealan za upotrebu u kombinaciji sa Herbalife Formula 1 shake-ovima i Formula 2 multivitaminskim kompleksom u okviru programa za reguliranje tjelesne težine i kao podrška zdravoj prehrani općenito

 

Činjenica o dobrostanju

Istraživanja su pokazala da 80% ljudi ne unosi u organizam preporučenu dnevnu količinu od najmanje 24 grama vlakana; dodatak prehrani i dobri izvori vlakana iz namirnica kao što su voće, povrće i integralne namirnice, mogu pomoći u povećanju unosa vlakana i boljem dobrostanju probavnog sustava.

 

Brze činjenice

Dobijanje dovoljne količine vlakana u ishrani je od suštinskog značaja za zdravu digestivnu funkciju. Jedna od mnogih poznatih dobrobiti odgovarajućeg unosa vlakana jeste njihova uloga u ubrzavanju prolaska hrane i eliminisanju toksina iz organizma. Studije su pokazale da je zapadnjačka ishrana siromašna vlaknima; prosečan dnevni unos vlakana u Evropi obično iznosi 17 g dnevno. Međutim, sugeriše se da je vašem organizmu potrebno od 24 do 30 g vlakana kako bi se optimizovao rad vašeg digestivnog sistema.

 

Jeste li znali...

Prosječno vrijeme prolaska hrane kroz organizam od žvakanja do izbacivanja iz tijela trebalo bi iznositi 24 - 36 sati. Neke vrste hrane mogu ostati u crijevima i do 82 sata, pa i mnogo duže. Vlakna su važna jer povećavaju proizvodnju crijevnih bakterija koje omogućavaju mekšu stolicu i brže izbacivanje stolice.

 

Način upotrebe:

2 tablete 10 - 15 min prije svakog obroka. ( 3 x 2 kom dnevno )

 

Brošura o proizvodima dostupna ovdje

 

*Herbalife proizvodi su dodaci prehrani i ne koriste se u svrhu liječenja