Guarana Tablete

Guarana Tablete

Amazonski Indijanci stoljećima koriste Guaranu radi njenih terapeutskih, energetskih i osvježavajućih svojstava, a dodaje se i danas u bezalkoholne napitke jer daje divan prirodni osjećaj energije.

Pakiranje: 60 tableta


Cijena 184,16 HRK

1

Proizvod je u kategorijama

Dodaci prehrani

Nježna guarana za stalni stimulans

 

Većina nas živi užurbano i s mnogo stresa, preživljavajući na brzoj hrani i neredovitim obrocima ili smanjujući unos kalorija u nastojanju sa smanjimo težinu. To znači da tijelo radi s manje goriva (kalorija), što može ugroziti razine energije.

 

Izvucite više od svakog dana s guaranom!

Amazonski Indijanci stoljećima koriste Guaranu radi njenih terapeutskih, energetskih i osvježavajućih svojstava, a dodaje se i danas u bezalkoholne napitke jer daje divan prirodni osjećaj energije. Sjemenke guarane u njihovom prirodnom stanju sadrže otprilike 4% kofeina.

 

Osjetite prednost biljke guarane!

Tijelo je lako apsorbira i djeluje brzo, zahvaljujući sporom, stalnom oslobađanju svojstava koje traje do šest sati! Sjemenke guarane sadrže višestruke fitokemikalije, zdrave saponine, ksantine koji daju energiju i regulirajuće tanine. Koji još biljni proizvodi imaju takva pozitivna, netoksična, sigurna i djelotvorna svojstva?

  • Guarana je grmolika biljka porijeklom iz Južne Amerike, a koristi se zbog toga što sadrži kofein koji osvježava i stimulira.
  • svaka porcija sadrži 40 mg kofeina od sjemenki guarane
  • svaka tableta sadrži prirodno 800 mg guarane u prahu

GUARANA JE ZAISTA FANTASTIČNA - stoga uživajte u njenim blagodatima!

 

Način upotrebe:

2 do 4 tablete svaki dan

 

Brošura o proizvodima dostupna ovdje

 

*Herbalife proizvodi su dodaci prehrani i ne koriste se u svrhu liječenja