Herbalife proizvodi

Aloja Mango

Osvježavajući napitak sa svim blagodatima biljke Aloje

Aloja Mango

Pakiranje: 473 ml

Herbalife bodovi: 24,95

Cijena: 288,48 kn
Dodaj u košaricu kom

Čist i osvježavajući napitak načinjen od aloje sa okusom manga

Prvi proizvod u regiji EMEA proizveden u pogonu H.I.M. prema Herbalifeovom programu posij da bi nahranio (Seed to Feed).

Nakon što su listovi aloje ubrani, gel iz listova se mehanički ekstrahira kako bi se proizveli fileti aloje. Fileti se potom prerađuju da bi se dobio konačni sastojak koji Herbalife koristi u proizvodnji Biljnog koncentrata aloje s okusom manga.

 • Novi dizajn vizuala, sjajna nova formula 
 • Sadrži 40% soka od Aloja Vere 
 • Proizvedeno uz Herbalife strategiju ' Seed to Feed '
 • Bez umjetnih zaslađivača ili boja (uz dodatak šećera)

Herbalife je zahvaljujući razvoju znanosti uspio uhvatiti i stabilizirati vrlo cijenjene organske hranjive tvari iz Aloje Vere. Ovaj osvježavajući napitak pomaže u smirivanju probavnog sustava i pročišćavanja tijela.

Bogata je betakarotenom, kalcijem, kalijem, magnezijem, te ugljikohidratima bez masti i proteina.

 • Sadrži 40 % soka aloje vere, koji se dobiva iz čitavog lista biljke Aloe barbadensis
 • Listovi aloje vere pažljivo se beru i ručno obrađuju kako bi se osigurala maksimalna čistoća
 • Gel aloje ekstrahira se hladnom obradom, što je najbolji način za postizanje najviše kvalitete gela
 • Oplemenite vodu koju pijete osvježavajućim okusom kako biste lakše ispunili potreban unos tekućine

Izuzetno pogodna za svakoga, a posebice djecu koja obožavaju njen okus kao najbolja zamjena za sokove.

Osnovna svojstva ključnih sastojaka

 • Aloja Vera - (Aloe Barbadensis Miller) prvorazredne kvalitete, biljni koncentrat aloje sadrži važne enzime, aminokiseline, vitamine i minerale
 • Kamilica - prisutna zbog svojih blagih i smirujućih svojstava; to je dobro poznata biljka, Anglosaksoncima čak sveta, a i posebno je popularna među travarima
 • Koncentrirani sok od limuna - antioksidans

Jeste li znali...

Postoji preko 200 različitih biljaka aloje; "Aloe Vera" (latinski za pravu aloju) se smatra najdjelotvornijom. Podrijetlom je iz tropske Afrike, a njena se raznolika uporaba proširila kontinentima, kao svemoguće biljke koju su štovali Grci, Egipćani, Afrikanci, Kinezi, zapadni Indijci i Amerikanci.

Tijelo se sastoji od gotovo 75 % vode. Tradicionalni napitci kao što je kava, alkohol i drugi napitci koji sadrže kofein ne smatraju se tekućinom zbog svojeg dehidrirajućeg učinka na tijelo.

Način upotrebe:

Pomiješajte tri puna čepa (15ml) sa 120 ml vode. Preporuča se uzeti do 3 puta dnevno. Za pripremu 1 litre napitka dnevno u posudu od 1 litre ulijte 8 jušnih žlica (120 ml) koncentrata i dopunite vodom. Tako spravljen napitak čuvati u hladnjaku.

 

Brošura o proizvodima dostupna ovdje

 

*Herbalife proizvodi su dodaci prehrani i ne koriste se u svrhu liječenja

Vezani proizvodi

Aloja 

Aloja

Osvježavajući napitak sa svim blagodatima biljke Aloje

Proizvod u regiji EMEA proizveden u pogonu H.I.M. prema Herbalifeovom programu posij da bi nahranio (Seed to Feed).

Pakiranje: 473 ml

Herbalife bodovi: 24,95

Cijena: 288,48 kn

U kategoriji:

Herbalife napitci

Aloja

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.