Herbalife proizvodi

Guarana Tablete

Nježna guarana za stalni stimulans

Guarana Tablete

Pakiranje: 60 tableta

Herbalife bodovi: 14,15

Cijena: 184,16 kn
Dodaj u košaricu kom

Većina nas živi užurbano i s mnogo stresa, preživljavajući na brzoj hrani i neredovitim obrocima ili smanjujući unos kalorija u nastojanju sa smanjimo težinu. To znači da tijelo radi s manje goriva (kalorija), što može ugroziti razine energije.

Izvucite više od svakog dana s guaranom!

Amazonski Indijanci stoljećima koriste Guaranu radi njenih terapeutskih, energetskih i osvježavajućih svojstava, a dodaje se i danas u bezalkoholne napitke jer daje divan prirodni osjećaj energije. Sjemenke guarane u njihovom prirodnom stanju sadrže otprilike 4% kofeina.

Osjetite prednost biljke guarane!

Tijelo je lako apsorbira i djeluje brzo, zahvaljujući sporom, stalnom oslobađanju svojstava koje traje do šest sati! Sjemenke guarane sadrže višestruke fitokemikalije, zdrave saponine, ksantine koji daju energiju i regulirajuće tanine. Koji još biljni proizvodi imaju takva pozitivna, netoksična, sigurna i djelotvorna svojstva?

  • Guarana je grmolika biljka porijeklom iz Južne Amerike, a koristi se zbog toga što sadrži kofein koji osvježava i stimulira.
  • svaka porcija sadrži 40 mg kofeina od sjemenki guarane
  • svaka tableta sadrži prirodno 800 mg guarane u prahu

GUARANA JE ZAISTA FANTASTIČNA - stoga uživajte u njenim blagodatima!

Način upotrebe:

2 do 4 tablete svaki dan

 

Brošura o proizvodima dostupna ovdje

 

*Herbalife proizvodi su dodaci prehrani i ne koriste se u svrhu liječenja

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.