Herbalife proizvodi

HMP Članski paket

Herbalife članski paket

HMP Članski paket

Pakiranje: 1 kom

Cijena: 381,94 kn
Dodaj u košaricu kom
Učlanite se i ostvarite popust!

Kupnjom HMP-a postajete članom Herbalife kompanije i ostvarujete popust. Uz člansku iskaznicu koja vrijedi u čitavom svijetu, dobijate brošure i materijale za obuku, te osnovne Herbalife proizvode po povlaštenoj cijeni.

Zašto HMP?

Potpisom pristupnice koja se nalazi u HMP - u postajete član Herbalife kompanije, dobivate svoj ID (kodni broj) i ostvarujete slijedeće pogodnosti:

 • Svi proizvodi su za vas na trajnom popustu do 25% uz obnovu godišnjeg članstva
 • Bez obveza - proizvode možete kupiti kada želite i koliko želite, bilo da je to i samo jedan proizvod godišnje.
 • Međunarodno članstvo u više od 80 zemalja, u kojima možete slobodno kupovati proizvode direktno od kompanije po veleprodajnim cijenama.
 • Mogućnost da već danas pokrenete vlastiti posao sa minimalnim ulogom.
 • Priliku da radite od kuće.
 • Sloboda izbora - puno radno vrijeme ili dio radnog vremena, odlučujete sami!
 • Priliku da sebi i svojoj obitelji omogućite financijsku neovisnost.

Napomena: Osoba koja želi postati članom mora biti punoljetna.

Što sve sadrži HMP

 • Herbalife osnovni prehrambeni proizvodi: 
 • super shaker
 • mjerna žlica
 • literatura o osnovnim proizvodima
 • zanimljivi materijali o proizvodima i njihovoj ulozi u optimalnom, aktivnom načinu života

 

Ne gubite ni trenutka - počnite činiti nešto i za sebe - naručite Članski paket Herbalife već danas i pridružit ćete se timu istomišljenika koji već 30 godina mijenjaju svoj život na jednostavan, magičan i zabavan način.
Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.