Dostava


Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Sve proizvode koje stavite u košaricu šaljemo unutar 48 sati radnim danom, a očekivani vremenski period isporuke je u većini 72 sata nakon što pošaljemo paket, osim subote i nedjelje. Maksimalan rok isporuke je 5 radnih dana, ali to samo u iznimnim situacijama ili ukoliko su u pitanju otoci.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 20

Iznos od 20 se odnosi na narudžbe koje sadrže dodatke prehrani ili kozmetiku u navedenom iznosu. U ukupan iznos ne ulaze proizvodi iz kategorije "dodatni pribor" i HMP članski paket.

Trošak poštarine za sve pošiljke do 20 iznosi 4,00

Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirati ćemo Vas koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.