Zamislite sebe u apsolutno najboljem izdanju


Želite li postići najbolje što možete? Želite li biti dobro nahranjeni, dobro se osjećati i biti spremni za najbolje? … Vi to možete!

 

Ključ uspjeha je optimalna prehrana!

Mnoge od nas dovodi u iskušenje hrana koju možemo brzo i jednostavno pojesti, iako smo svjesni da ona nije dobra za naš organizam. Takva hrana obično sadrži mnogo masti, šećera, kalorija ili soli i često joj nedostaje esencijalnih nutrijenata koji su potrebni našem organizmu. Herbalife nudi optimalna, ukusna i praktična rješenja za prehranu, koja će vas dovesti do postizanja najboljih mogućih rezultata!

 

Herbalife formula za uspjeh

  • Primjenite plan za uravnotežen doručak s ciljem vašeg općeg dobrostanja (Aloja, Thermojetics čaj, Formula 1)
  • Postignite i održite optimalnu tjelesnu težinu koristeći Herbalife Formulu 1 i osnovne proizvode Herbalife u okviru optimalnog programa kontrole težine (Formula 2, Napitak od zobi, jabuka i vlakana)

  • Redovito se krećite, jedite voće i povrće i svakodnevno pijte dosta tekućine
  • Svoje dobre navike upotpunite dopunskim Herbalife proizvodima

Nije baš zabavno biti na dijeti, naročito uz svu gotovu hranu koja je danas dostupna i dovodi nas u napast. 
Kako bi vam pomogli pri odupiranju napasti gotove hrane, Herbalife vam može pomoći u osmišljavanju vašeg osobnog stalnog plana kontrole težine, prilagođenog vašim potrebama. Stoga se trebate samo usredotočiti na postizanje svoje idealne težine i wellness ciljeva i živjeti život u svom najboljem izdanju.

 

Provodite li kontrolu težine koja vam osobno odgovara?

Ponekad je teško pronaći program koji je savršen samo za vas. Takav program treba prilagoditi vašim specifičnim potrebama, te vam je svakako potrebno i ohrabrenje kako biste ga dosljedno provodili. Neprestana osobna podrška vam može pomoći da ostanete usredotočeni i motivirani, kako biste uspješno ostvarili ciljeve u pogledu kontrole tjelesne težine.

 

Uskraćujete li svojem organizmu esencijalne hranjive tvari?

Provođenjem dijeta s ograničenim brojem kalorija često uskraćujete svom tijelu esencijalne hranjive tvari i vitamine, a posljedica je osjećaj umora i nedostatka energije. To nije dobro kada trebate ostvariti postavljeni cilj. Stoga je važno jesti uravnotežene obroke bogate hranjivim tvarima, kako biste održali energiju tijekom provođenja svojeg sustava proizvoda za kontrolu težine.

 

Jeste li tijekom dijete gladni i osjećate neodoljivu želju za nezdravom hranom?

Čini se da se to često događa ljudima na dijeti – stoga su važni obroci bogati proteinima, koji vam pomažu da se dulje osjećate sitima, tako da možete odoljeti napasti grickanja između obroka.

 

Proizvedena prema formuli koju su osmislili stručnjaci nutricionisti, nadomjestak obroku, Formula 1 sadrži odlično uravnotežene sastojke za optimalan obrok, bez obzira koristite li dva shake napitka dnevno za kontrolu težine ili jedan shake napitak dnevno za održavanje optimalne tjelesne težine. Dostupna u paleti slasnih okusa, praktična je i s njom se izuzetno brzo spravlja optimalan, hranjiv i uravnotežen obrok posebno namijenjen ljudima koji se žele osjećati najbolje što mogu.

Sve što trebate učiniti je čvrsto odlučiti, a mi ćemo vam pružiti podršku na svakom koraku.