Nutricionistički odbor


Kako bismo doprinijeli ugledu brenda Herbalife kao vodeće nutricionističke kompanije u svijetu tako da su u njemu vodeći stručnjaci na području prehrane i zdravlja iz čitavog svijeta, koji podučavaju i obučavaju o načelima prehrane, fizičke aktivnosti i optimalnog načina života, s ‘prehranom’ u primarnom fokusu.

Nutricionističkim Savjetodavnim Odborom (NAB) predsjeda prof.dr. David Heber , a aktivnosti Odbora usmjerava Luigi Gratton , Potpredsjednik za nutricionističku edukaciju.Dr.sc. Steve Henig je glavni dužnosnik za znanost odgovoran za istraživanje i razvoj proizvoda u Kompaniji. Dobitnik Nobelove nagrade dr.sc. Louis Ignarro član je Herbalifeovog Znanstvenog i Nutricionističkog Savjetodavnog Odbora koji se brine da kompanija bude u tijeku s napretkom na području nutricionistike. U Nutricionističkom Savjetodavnom Odboru je devet stručnjaka iz regije EMEA: dr.sc. Ralph Rogers iz Ujedinjenog Kraljevstva,prof.dr.Ali Kocailik iz Turske, dr. sc. Marion Flechtner-Mors iz Njemapčke, prof. Lázló Halmy iz Mađarske, prof.dr. Alla Pogozheva iz Rusije, Julián Álvarez García iz Španjolske, Joaquim Caetano iz Portugala, prof. Jean de La Tullaye iz Francuske i prof.dr. Nikolaos Sitaras iz Grčke.

Herbalifeova predanost znanosti i inovacijama

 Laboratorij za staničnu i molekularnu ishranu Mark Hughes Herbalife predano omogućava istraživanje i pomicanje granica u nutricionistici kako bi se čovječanstvu omogućila postizanje optimalnog dobrostanja. Godine 2003. Herbalife je pomogao osnovati Laboratorij za staničnu i molekularnu ishranu Mark Hughes pri Centru za ljudsku prehranu na Kalifornijskom sveučilištu u Los Angelesu (UCLA), u okviru svoje misije unapređivanja nutricionističke znanosti kroz najnaprednija dostupna istraživanja i tehnologije razvoja. Kalifornijsko sveučilište u Los Angelesu načelno ne pruža javnu podršku pojedinim proizvodima ili uslugama.

 

 

Herbalife Centar Proizvoda i Znanosti

 Veličanstveni Herbalife Centar Proizvoda i Znanosti je nedavno otvoren unutar Herbalife Plaze u Los Angelesu, South Bay. Pod liderstvom presjedavajućeg znanstvenika Dr. Steve Heniga, tim cjenjenih i požrtvovnih znanstvenika i stručnjaka koristi tehnologiju na navišoj razini, uključujući i laboratorij senzorske visoke tehnologije, za kreiranje nevjerojatnih Herbalife proizvoda, stavljajući time Herbalife u prvu liniju na svjetskoj razini pri proizvodnji najboljih nutricionističkih proizvoda za kontrolu težine.