Mješavina za proteinski napitak

Mješavina za proteinski napitak

Mješavina za proteinski napitak je proizvod bez šećera s okusom vanilije za svakodnevno povećanje unosa proteina.

Pakiranje: 550 g


Cijena 362,36 HRK

1

Proizvod je u kategorijama

Dodaci prehrani

Dodajte više proteina za manje masnoće

 

Idealan način za povećanje unosa proteina. Može se pripremiti na dva ukusna načina. Kao ukusan međuobrok uz kontrolu unosa kalorija ili ga dodajte svom omiljenom Formula 1 shakeu kako bi dobili fin, gust i kremast napitak, punog okusa.

Protein, ili točnije sastavni dijelovi proteina koji se nazivaju aminokiselinama, bitna su komponenta svake stanice u organizmu. Stanicama imunološkog sustava, kože, kose i mišića potrebni su proteini za ispravno funkcioniranje i rast.

Osobe na dijeti prečesto smanjuju unos proteina u nastojanju sa smanje kalorije i reduciraju težinu. To može imati za posljedicu nedostatak hranjivih tvari koje ne samo da je opasan po zdravlje, nego može izazvati nutricionističku neravnotežu u organizmu koja može usporiti smanjenje težine i na kraju dovesti do povećanja težine.

Ta pojava naziva se „jo-jo“ efekat.

Da biste izašli iz opakog „jo-jo“ kruga, morate svojem tijelu dati dobro uravnotežene hranjive tvari, od kojih je jedna od najvažnijih protein.

Primjereni dnevni unos proteina kreće se od 50 do 60 grama za žene do najmanje 70 grama za muškarce.

Optimalna količina proteina koja vam je potrebna svakog dana lako se odredi tako da se uzme 1 gram proteina na svaki kilogram tjelesne težine. Dakle, ako imate 60 kilograma, trebate 60 grama proteina dnevno.

 

Ključne prednosti

  • 15 g visokokvalitetnih proteina
  • bez šećera
  • 108 kcal po porciji
  • 22 vitamina i minerala po porciji
  • prikladno za vegetarijance
  • sadrži vitamine skupine B i bakar koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije
  • može se pripremati s vodom
  • ukusan okus vanilije

 

Kako može pomoći?

Mješavina za proteinski napitak je odličan način da zadovoljite dnevni unos proteina. Proteini su važni građevni elementi vašeg tijela. Neophodni su za pravilno funkcioniranje stanica te za razvoj i obnovu tkiva. Naše tijelo ne može pohraniti proteine; niti ih samo proizvesti. Stoga, je važno da mi svakoga dana unosimo proteine.

 

Način upotrebe:

  • Za međuobrok pomiješajte dvije žlice (28g) Mješavine za proteinski napitak s 250 ml hladne vode.
  • Kada ga pripremate s vašim omiljenim shakom, jednostavno pomiješajte jednu žlicu (14 g) Mješavine za proteinski napitak, dvije mjerice Formula 1 shakea s 250 ml hladne vode.

 

Brošura o proizvodima dostupna ovdje

 

*Herbalife proizvodi su dodaci prehrani i ne koriste se u svrhu liječenja