Aloja

Aloja

Napravljeno od lista Aloe. Herbal Aloe koncentrirani je osvježavajući napitak koji sadrži Aloe Vera gel kojim se vodi dodaje lijepa, osvježavajuća citrusna nota.

Pakiranje: 473 ml


Cijena 48,49

Vrsta

1

Proizvod je u kategorijama

Napitci

Čist i osvježavajući napitak načinjen od aloje

 

Naš Biljni koncentrat aloje sadrži 40% soka aloje vere dobivenog iz cijelog lista biljke. Aloja se ekstrahira hladnim postupkom, čime se postiže najviša kvaliteta sastojka iz aloje. 

Biljni koncentrat aloje je ukusan i niskokalorični napitak za bolju hidrataciju. Jednostavno ga dodajte vodi i dobit ćete zdraviju alternativu visokokaloričnim bezalkoholnim napitcima koji sadrže mnogo šećera.

Dodan vodi ili bilo kojem hladnom napitku, ovaj koncentrat daje osvježavajuću notu citrusa.

Biljni koncentrat aloje je dostupan i u okusu manga.

 

Ključne prednosti:

  • S dodatkom prirodnog okusa limuna
  • Bez umjetnih bojila 
  • Bez umjetnih sladila

 

Jeste li znali...

Postoji preko 200 različitih biljaka aloje; "Aloe Vera" (latinski za pravu aloju) se smatra najdjelotvornijom. Podrijetlom je iz tropske Afrike, a njena se raznolika uporaba proširila kontinentima, kao svemoguće biljke koju su štovali Grci, Egipćani, Afrikanci, Kinezi, zapadni Indijci i Amerikanci.

Tijelo se sastoji od gotovo 75 % vode. Tradicionalni napitci kao što je kava, alkohol i drugi napitci koji sadrže kofein ne smatraju se tekućinom zbog svojeg dehidrirajućeg učinka na tijelo.

 

Način upotrebe:

Dobro protresti prije upotrebe. Pomiješajte tri puna čepa (15 ml) sa 120 ml vode. Preporuča se uzeti do 3 serviranja dnevno. Za pripremu 1 litre napitka s Biljnim koncentratom aloje, u posudu od 1 litre ulijte 8 jušnih žlica (120 ml) koncentrata i dopunite vodom. Tako pripremljeni napitak čuvati u hladnjaku. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života. 

Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku od 30 dana.

 

Brošura o proizvodima dostupna ovdje

 

*Herbalife proizvodi su dodaci prehrani i ne koriste se u svrhu liječenja