Herbalife proizvodi

Sport i energija

Energija i hidratizacija

Energija i hidratizacija

Dajete sve od sebe da održite fizičku kondiciju i dobrostanje uz puno radno vrijeme, a da istovremeno ispunite sve obiteljske obveze, no to nije lako. Saznajte kako sportaši svjetskog glasa postižu svoje izuzetne rezultate…

Kondicija

Kondicija

Brigu o svojoj kondiciji podignite na višu razinu … Usklađivanje rada i igre počinje DANAS! Bez obzira na to jeste li doživotni ovisnici o sportu ili ste relativno novi u svijetu vježbanja, potrebna vam je uravnotežena ishrana kako bi postigli optimalnu kondiciju. Otkrijte kako prehrana i sportska prehrana osiguravaju izuzetnu podršku profesionalcima – i vi možete uživati istu razinu izvrsnosti.

Profesionalci

Profesionalci

Dobra prehrana važna je za svakoga, ali naročito kod profesionalnih sportaša ona ima ključnu ulogu. U stvari, kod njih je prehrana jedan od najvažnijih čimbenika za poboljšanje rezultata. Sportaši često žive tako intenzivno da je jedan od najvećih problema za njih redovito spravljanje hranjivih obroka. Zato su shake napitci Formule 1 savršeno rješenje za kvalitetan obrok sportaša koji su stalno u pokretu.

Ekipni sportovi

Ekipni sportovi

Spadate u kategoriju ekipnih sportova ako ste član ekipe koja se bavi sportovima poput nogometa, hokeja, košarke, odbojke ili timske vožnje brdskog bicikla.

Želite razviti mišiće?

Želite razviti mišiće?

Želite razviti mišiće? Samo proteini neće biti dovoljni!

Sportovi izdržljivosti

Sportovi izdržljivosti

Spadate u kategoriju sportova izdržljivosti ako se bavite trčanjem na duge pruge, plivanjem, biciklizmom ili sportskim disciplinama koje uključuje napornu tjelesnu aktivnost tijekom dugih vremenskih razdoblja, kao primjerice maraton ili triatlon.

Rekreativci i fitness

Rekreativci i fitness

Zamislite… Više energije, dobrostanja, samopouzdanja i tijelo koje možete pokazivati s ponosom... Sve je to moguće i sve počinje u vašem umu – s odlukom da se promijenite!

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.