Sport i energija

Ekipni sportovi

Ekipni sportovi

Spadate u kategoriju ekipnih sportova ako ste član ekipe koja se bavi sportovima poput nogometa, hokeja, košarke, odbojke ili timske vožnje brdskog bicikla.

Sportovi izdržljivosti

Sportovi izdržljivosti

Spadate u kategoriju sportova izdržljivosti ako se bavite trčanjem na duge pruge, plivanjem, biciklizmom ili sportskim disciplinama koje uključuje napornu tjelesnu aktivnost tijekom dugih vremenskih razdoblja, kao primjerice maraton ili triatlon.

Želite razviti mišiće?

Želite razviti mišiće?

Samo proteini neće biti dovoljni! Da biste zaista povećali mišićnu masu, trebali biste se pobrinuti da vaš kalorijski unos bude dostatan za vašu aktivnost i da počiva na pravilno odabranim hranjivim tvarima.

Rekreativci i fitness

Rekreativci i fitness

Zamislite… Više energije, dobrostanja, samopouzdanja i tijelo koje možete pokazivati s ponosom... Sve je to moguće i sve počinje u vašem umu – s odlukom da se promijenite!

Profesionalci

Profesionalci

Dobra prehrana važna je za svakoga, ali naročito kod profesionalnih sportaša ona ima ključnu ulogu. Kod njih je prehrana jedan od najvažnijih čimbenika za poboljšanje rezultata.


Kondicija

Brigu o svojoj kondiciji podignite na višu razinu … Usklađivanje rada i igre počinje DANAS! Bez obzira na to jeste li doživotni ovisnici o sportu ili ste relativno novi u svijetu vježbanja, potrebna vam je uravnotežena ishrana kako bi postigli optimalnu kondiciju.

Energija i hidratizacija

Dajete sve od sebe da održite fizičku kondiciju i dobrostanje uz puno radno vrijeme, a da istovremeno ispunite sve obiteljske obveze, no to nije lako. Saznajte kako sportaši svjetskog glasa postižu svoje izuzetne rezultate…