Novi dan na idealan način

Novi dan na idealan način


Ukusni i hranjivi proizvodi koji podržavaju vaš aktivan i zdrav način života. Naša preporuka za savršeni doručak i idealan početak dana.

 

Odaberite F1 Shake za:

Uravnoteženu prehranu: Sadrži mnogo vitamina i minerala kako biste lakše ispunili preporučene dnevne količine (RDA) tih tvari.

Više energije: Polagano oslobađanje energije pomaže vam da ostanete okrijepljeni i budni.

Kontrolu težine: Znanstveno dokazan način za bolju kontrolu težine.

F1 shake je jednostavan, ukusan i lako se spravlja. Bogat svim hranjivim sastojcima koji su potrebni vašem organizmu, ukusan F1 shake može se smiješati u nekoliko sekundi, a njegova kombinacija proteina soje s ugljikohidratima na bazi bilja pomaže vam da dulje ostanete siti.

 

Revitalizacija s Instant Biljnim čajem

Počinjete li dan s bogatim espressom ili visokokaloričnom kavom? Previše kofeina, šećera i mlijeka za kavu mogu izazvati osjećaj umora i razdražljivosti, kao i povećanje tjelesne težine. Uz samo 6kcal, vrući ili hladan Instant Biljni čaj možete piti tijekom čitavog dana bez osjećaja krivice.

 

Utažite žeđ s Biljnim koncentratom aloje

Ako se baš ne osjećate u najboljoj formi, to može biti posljedica premalog unosa tekućina. Uz ovaj napitak s osvježavajućim okusom citrusa možete unijeti raznolikost u svoj unos tekućine i tako organizmu lakše osigurati dovoljno tekućine da biste ostali zadovoljni, zdravi i hidratizirani. Biljni koncentrat aloje pomaže vam da ostanete hidratizirani, da se osjećate budnima i da izbjegnete konzumiranje zaslađenih napitaka.