Proteini

Proteini


Preporuke za unos proteina često se temelje na hrani životinjskog porijekla kao što su meso, jaja i mlijeko. No, konzumiranje puno životinjskih proteina često je popraćeno i konzumiranjem velikih količina masti.

 

Prilagodite unos proteina svojim potrebama

Ključno je odrediti osobnu potrebu za proteinom!

Ako konzumirate ispravnu količinu proteina za vaš organizam, veća je vjerojatnost da ćete iskoristiti prednosti proteina:

  • Ispravna količina proteina za vaš organizam može pomoći u obuzdavanju gladi
  • Kada jedete ispravnu količinu proteina, on može pomoći u stvaranju nemasne tjelesne mase. Što veću nemasnu tjelesnu masu imate, jači vam je metabolizam i sagorijevate više kalorija.

 

Znate li koje proteine trebate?

Soja je jedino povrće koje sadrži kompletne proteine. To znači da soja sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina. A kvaliteta je jednaka onoj proteina u mlijeku, mesu ili jajetu.

Protein soje

Protein soje je najkvalitetniji dostupan biljni protein. Izvrstan je izvor aminokiselina, a uz to sadrži antioksidante koji vam pomažu u održavanju zdravih stanica. Soja protein se polako prerađuje u organizmu.

Protein sirutke

Protein sirutke daje više aminokiselina i dobro se miješa s mlijekom, omogućavajući pripremu kremastih ukusnih napitaka. Protein sirutke se brzo prerađuje u organizmu.

 

Na koji način pomaže Proteinski dodatak u prahu?

Odlično svojstvo Proteinskog dodatka u prahu je da se može dodati napitcima od Formule 1 točno u količini koja vam je potrebna.

Formula 1 je odličan početak – hranjivi napitak prepun proteina soje. Proteinski dodatak u prahu je tajni dodatak koji jamči uspjeh. Radi se o našoj patentiranoj mješavini proteina soje i sirutke koja vam pomaže da zadovoljite svoje svakodnevne potrebe za proteinima. Konzumiranjem Formule 1 i Proteinskog dodatka u prahu dobivate sve blagodati visokokvalitetnog proteina bez dodatnih masnoća!

 

Ne zaboravite dodati biljna vlakna!

Visoki unos proteina kod nekih ljudi može dovesti do opstipacije. Stoga ne zaboravite uzimanje veće količine biljnih vlakana kroz mnogo svježeg šarenog povrća i voća. Koristite li uz to dodatak prehrani s biljnim vlaknima ili biljni koncentrat Aloje, možete biti sigurni da dobivate veliku pomoć za izbacivanje otpadnih tvari iz  vašeg organizama.

 

Pijte, pijte, pijte!

I to vodu! Ako svom organizmu osigurate dovoljno vode uz vlakna – otprilike osam čaša dnevno – osigurat ćete izlazak svih toksina iz svog tijela, pa ćete se osjećati odlično – svaki dan! Ukusni Herbalife biljni čajevi su odličan način da dodate vodu u svoju ishranu 

Omogućite optimalan unos proteina dodavanjem Proteinskog dodatka u prahu uz Formulu 1. Time si možete pomoći da postignete svoju idealnu težinu!

 

Protein može biti vrlo blagotvoran i za one kojima nije važna kontrola težine…

  • Opće zdravlje - Protein je materijal od kojeg se sastoje sva živa bića i vašem tijelu je potreban da bi ostalo zdravo i snažno.
  • Podrška pri sportu - Protein pomaže popravku mišića nakon vježbanja, pa je stoga savršen za sve koji se bave sportom!
  • Zaposleni - Proteinski dodatak u prahu nudi jednostavno rješenje za zaposlene mljude koji žive ubrzanim tempom.