Kondicija

Kondicija


Brigu o svojoj kondiciji podignite na višu razinu … Usklađivanje rada i igre počinje DANAS! Bez obzira na to jeste li doživotni ovisnici o sportu ili ste relativno novi u svijetu vježbanja, potrebna vam je uravnotežena ishrana kako bi postigli optimalnu kondiciju.

Otkrijte kako prehrana i sportska prehrana osiguravaju izuzetnu podršku profesionalcima – i vi možete uživati istu razinu izvrsnosti:

 

Formula 1 - Shake za nadomjestak obroka

Herbalife - ovi stručnjaci nutricionisti osmislili su ukusan shake H24Formula 1 Sport, nutricionistički uravnotežen obrok za sportaše u čaši čija je priprema jednostavna.

Formula 2 - Multivitaminski kompleks

Osigurava ključne vitamine i minerale i jedinstvenu mješavinu ljekovitog bilja za nadopunu vaše svakodnevne uravnotežene prehrane, te vam pri korištenju s Herbalife H24 Formulom 1 Sport pomaže da ispunite preporučene dnevne količine vitamina i minerala.

H24 Pro Sport Hydrate - Izotonični napitak

Hidratacija - Brzo hidratizira vaše tijelo tijekom vježbanja.

Energija i izdržljivost  - Daje momentalnu i postojanu energiju – nema naglih porasta i padova energije!          

Apsorpcija i antioksidantna zaštita - Omogućava daljnje oslobađanje energije. Pomaže u zaštiti tkiva u organizmu i čitavog imunološkog sustava.

Okus - Decentan osvježavajući okus koji je ključan kod vježbanja.

H24 Pro Sport Rebuild Endurance - Napitak od ugljikohidrata i proteina koji pomaže kod oporavka i izdržljivosti u sportu

H24 Pro Sport Rebuild Strengh - Napitak s visokom razinom proteina za oporavak koji se koristi nakon treninga za snagu

Herbalifeline Max- Esencijalne masne kiseline

Esencijalne masne kiseline za esencijalno održavanje srca. Mnogi misle da trebaju pod svaku cijenu izbjegavati masti. No, važno je razlikovati između ‘dobrih’ i ‘štetnih’ masti.

Esencijalne masne kiseline su ‘dobre masti’ koje unapređuju zdravlje i pomažu zglobovima, živčanom i kardiovaskularnom sustavu. Esencijalne masne kiseline mogu se naći u:

  • hladnovodnoj ribi (kao što su losos, tuna ili pastrva)
  • tamnom lisnatom povrću
  • biljnim uljima i uljima od sjemenki

Herbalifeline je fantastičan izvor esencijalnih masnih kiselina omega-3. Ako ih uzimate tri puta na dan, te ‘dobre’ masti pomažu srcu i cirkulaciji i održavaju gipke zglobove.

 

Obvezno za sportaše…

Borba protiv slobodnih radikala

Sve metaboličke aktivnosti proizvode slobodne radikale, koji mogu oštetiti zdrave stanice ako im se dozvoli razvoj. Antioksidanti se bore protiv slobodnih radikala, pa iako tijelo prirodno proizvodi neke od njih, sportašima ih je potrebno više da bi se suprotstavili povećanoj aktivnosti slobodnih radikala do koje dolazi uslijed treninga. Najbolji način za to je jesti mnogo svježe hrane (pakiranje i prerada uništavaju hranjive tvari) i svakodnevno uzimati dobar antioksidant kao dodatak prehrani.

Ne zaboravite – pijte dovoljno tekućine i pobrinite se da ostanete hidratizirani – naročito onda kad vježbate - i težite uravnoteženoj, raznolikoj prehrani s mnogo šarenog voća i povrća!

Ma kako zahtjevan bio vaš način života, usredotočivanjem na naša dva ključa za uspjeh – ravnotežu energije i učinkovitu hidrataciju – možete eliminirati nepotreban umor i istinski uživati u svojem vježbanju.

…pokrenite svoj život uz profesionalnu podršku