Profesionalci

Profesionalci


Dobra prehrana važna je za svakoga, ali naročito kod profesionalnih sportaša ona ima ključnu ulogu. Kod njih je prehrana jedan od najvažnijih čimbenika za poboljšanje rezultata.

HERBALIFE VJERUJE DA.... DOBRA PREHRANA NIKADA NE MOŽE JAMČITI DA ĆETE POBIJEDITI NA NATJECANJU, ALI... MOŽE POMOĆI DA NE IZGUBITE!

Herbalife vjeruje da dobri rezultati u sportu ili na natjecanju ne dolaze slučajno, već na njih utječe sljedeće:

 1. Dobra prehrana
 2. Dobar unos tekućina
 3. Usredotočeno vježbanje i treniranje
 4. Pozitivan mentalni stav
 5. Ukupno dobrostanje i wellness

Sportaši često žive tako intenzivno da je jedan od najvećih problema za njih redovito spravljanje hranjivih obroka. Zato su shake napitci Formule 1 savršeno rješenje za kvalitetan obrok sportaša koji su stalno u pokretu. Kao i mnogi sportaši, igrači LA Galaxy su fizički mnogo aktivniji od prosječnih ljudi i stoga imaju i veće nutricionističke potrebe. Jednostavno rečeno, što je sportaš aktivniji, to je važnija njegova prehrana.

 

Savjet profesionalaca

"Uvijek kada dajem savjete o prehrani, ističem važnost proizvoda Herbalife poput mješavine za shake napitak Formula 1. Iz osobnog iskustva znam da proizvodi proizvedeni temeljem znanstvenih dostignuća mogu uvelike doprinijeti rezultatima koje sportaši postižu i njihovom ukupnom dobrostanju. Konačno, svim sportašima savjetujem da paze na svoju prehranu ne samo za utakmice i sportska natjecanja, već stalno.

Program s proizvodima Herbalife u kombinaciji sa aktivnim načinom života, dobitna je kombinacija ne samo za sve sportaše, već i za svakoga tko želi održavati svoje općenito dobrostanje." - Luigi Gratton Savjetnik LA Galaxy za prehranu.

 

Savršeno za profesionalne sportaše…

Počnite s osnovnim proizvodima Herbalife:

 • Formula 1 - Nadomjestak obroka za kontrolu težine i optimalnu prehranu
 • Express pločica - optimalan obrok u pločicama, praktičan i izuzetno ukusan
 • Formula 2 - Multivitaminski kompleks
 • Napitak od zobi, jabuka i vlakana - Vlakna

Ovaj trio osigurava uravnoteženu količinu ključnih vitamina i minerala, zdravih ugljikohidrata, biljnih proteina, korisnih masti, dijetalnih vlakana, ljekovitih biljaka i antioksidantnih nutrijenata. Ovi ključni proizvodi predstavljaju čvrstu osnovu za one koji se ozbiljno bave sportom.

 

Dodatni proteini za popravak i nadopunu

 • H24 Pro Sport Rebuild Endurance - Napitak od ugljikohidrata i proteina koji pomaže kod oporavka i izdržljivosti u sportu
 • H24 Pro Sport Rebuild Strengh - Napitak s visokom razinom proteina za oporavak koji se koristi nakon treninga za snagu
 • Proteinska pločica - idealan proteinski međuobrok i Praktičan izvor dodatnih proteina kada ste u pokretu

 

Dodatna energija - osvježenje i okrepa

H24 Pro Sport Hydrate - Izotonični napitak

CR7 Drive - Hipotonički napitak za naprednu hidrataciju i izdržljivost!

 • Hidratacija - Brzo hidratizira vaše tijelo tijekom vježbanja.
 • Energija i izdržljivost  - Daje momentalnu i postojanu energiju – nema naglih porasta i padova energije!          
 • Apsorpcija i antioksidantna zaštita - Omogućava daljnje oslobađanje energije. Pomaže u zaštiti tkiva u organizmu i čitavog imunološkog sustava.
 • Okus - Decentan osvježavajući okus koji je ključan kod vježbanja.

Thermojetics čaj - Čaj na biljnoj bazi

 • Osvježavajući napitak, sadrži zeleni čaj i ostale korisne biljke koje pomažu kod održavanja vitalnosti i daju osjećaj okrepe

 

Antioksidanti mogu pomoći u zaštiti od oštećenja stanica i mogu pridonijeti oporavku nakon napora.

Izvanredni rezultati ne nastaju slučajno – potrebna vam je vrhunska nutricionistička strategija koja će poduprijeti vaš režim treniranja. Ako želite dobro održavati svoje utrenirano tijelo i postizati najbolje moguće rezultate, morate poštivati nutricionističke potrebe svog organizma i osigurati mu visokokvalitetnu hranu.