Herbalife proizvodi

Centar za inovaciju i proizvodnju


(Herbalife Innovation & Manufacturing (H.I.M.)

Osnivač Herbalifea Mark Hughes imao je viziju o tome kako promijeniti milijune života diljem svijeta. Njegovo naslijeđe nastavlja živjeti kroz Herbalifeovu predanost najvišim znanstvenim i sigurnosnim standardima u razvoju proizvoda i proizvodnji. Na događaju Herbalife Honors 2011. ta se vizija ostvarila na nevjerojatan način. Tijekom velikog otvaranja Herbalifeovog centra za inovaciju i proizvodnju (Herbalife Innovation & Manufacturing (H.I.M.) u Lake Forestu u Kaliforniji ta je ustanova primila članove Founder’s Circle-a, Chairman’s Cluba, i Predsjedničkog tima 30 K kako bi proslavili još jednu nezaboravnu prekretnicu u povijesti naše kompanije.
Ova super moderna ustanova sa svojom tehnološki naprednom laboratorijskom opremom i opremom za proizvodnju distributerima nudi uzbudljivo, interaktivno upoznavanje Herbalifeovog proizvodnog procesa.
Posjetitelji mogu vidjeti kako naši sustavi za kontrolu kvalitete i naša strategija "Posij da bi nahranio" („Seed to Feed“) osiguravaju da Herbalife proizvodi budu istinski najbolji prehrambeni proizvodi na svijetu.
Kako su naši proizvodi proizvedeni u skladu sa istim tim standardima izvrsnosti, procesi i metode rada koje se vide u H.I.M. – u u Lake Forestu isti su u svim drugim Herbalifeovim centrima za inovaciju i proizvodnju u svijetu.

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.