Herbalife proizvodi

Cristiano Ronaldo

 

Herbalife je ponosan što je službeni nutricionistički sponzor Cristiana Ronalda, svjetske nogometne zvijezde! 


"Snažno vjerujem u važnost ispravne prehrane za mene kao individualnu osobu, jednako na terenu i izvan njega. Veselim se suradnji s Herbalife-om, kao kompanijom koja dijeli moju strast i donosi stručnost i znanje u područje sportske prehrane.”  

Cristiano Ronaldo 


Ronaldo, igrač španjolskog kluba Real Madrid C.F. , jedan je od najboljih nogometaša na svijetu, a izvan terena je istinska sportska ikona. Herbalife će surađivati s Ronaldom na optimizaciji njegovog programa prehrane i osigurat će mu čitav niz proizvoda za prehranu sportaša. 


Petogodišnji ugovor sa Ronaldom uključuje globalnu promidžbu i razne zajedničke promotivne aktivnosti. On također uključuje i mogućnost za Herbalife i Ronalda da zajedno rade na razvoju novog partnerskog spektra sportske prehrane proizvoda.

 

 

Čestitke Cristianu Ronaldu, što je po drugi puta dobio FIFA-inu Zlatnu loptu (Ballon d'Or)!

 Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.