Centar za inovaciju i proizvodnju(Herbalife Innovation & Manufacturing (H.I.M.)

Osnivač Herbalifea Mark Hughes imao je viziju o tome kako promijeniti milijune života diljem svijeta. Njegovo naslijeđe nastavlja živjeti kroz Herbalifeovu predanost najvišim znanstvenim i sigurnosnim standardima u razvoju proizvoda i proizvodnji. Na događaju Herbalife Honors 2011. ta se vizija ostvarila na nevjerojatan način. Tijekom velikog otvaranja Herbalifeovog centra za inovaciju i proizvodnju (Herbalife Innovation & Manufacturing (H.I.M.) u Lake Forestu u Kaliforniji ta je ustanova primila članove Founder’s Circle-a, Chairman’s Cluba, i Predsjedničkog tima 30 K kako bi proslavili još jednu nezaboravnu prekretnicu u povijesti naše kompanije.
Ova super moderna ustanova sa svojom tehnološki naprednom laboratorijskom opremom i opremom za proizvodnju distributerima nudi uzbudljivo, interaktivno upoznavanje Herbalifeovog proizvodnog procesa.
Posjetitelji mogu vidjeti kako naši sustavi za kontrolu kvalitete i naša strategija "Posij da bi nahranio" („Seed to Feed“) osiguravaju da Herbalife proizvodi budu istinski najbolji prehrambeni proizvodi na svijetu.
Kako su naši proizvodi proizvedeni u skladu sa istim tim standardima izvrsnosti, procesi i metode rada koje se vide u H.I.M. – u u Lake Forestu isti su u svim drugim Herbalifeovim centrima za inovaciju i proizvodnju u svijetu.