Herbalife proizvodi

Apetit i glad

Što ako osjećam glad tokom dana?

Osjećaj gladi se javlja ako premalo pijete vode, ne jedete redovito ili ne napravite zadovoljavajuće shake-ove. Ukoliko ste prije početka programa mnogo jeli, možete osjećati glad dok se vaš organizam ne navikne na nove prehrambene navike.

NE ZABORAVITE: Da bi se razvila navika treba približno 21 dan. Trebate samo toliko vremena da u svoj život uvedete zdravu naviku, a rezultat bi mogao trajati čitav život!

Nekoliko savjeta kako spriječiti osjećaj gladi:

 • budite velikodušni kada radite shake od Formule 1, pripremajte ga sa nešto više tekućine i dodajte nešto više praha, a poželjno je, ako shake radite u mikseru i dodati voće (jagode, banane, …)
 • ne preskačite shake-ove
 • uključite u vašu ishranu svježeg voća, povrća i salata, to ispunjava bez suvišnih kalorija
 • kada osjetite da ne možete izdržati a da nešto ne pojedete, napravite još jedan shake i popijte Herbalife tablete
 • ako ne možete bez slatkiša, zamijenite običnu čokoladu sa fenomenalnim Herbalife Proteinskim pločicama koji je odlična zamjena za utažiti želju za slatkim
 • da spriječite osjećaj gladi i želju za hranom trebate piti mnogo vode i Thermojetics napitaka
 • povećajte svoju energiju, a ne svoj apetit, uzimajući tablete Thermojetics Yellow ujutro i navečer, i kada got osjetite želju za hranom

Na koji način mogu savladati glad tijekom noći? 

 • ne preskačite večernji shake
 • uzmite 2 tablete Thermojetics Yellow zajedno sa večernjim shake-om 
 • pijte što više vode tijekom dana 
 • ako ste baš u iskušenju da jedete kasno navečer, uzmite pola shake-a, to je lako probavljivo, a ublažit će vašu glad

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.