Herbalife proizvodi

Sporo gubljenje kilograma

Što da učinim ukoliko presporo gubim kilograme?

Svi mi imamo svoj jedinstveni metabolizam i gubit ćemo kilograme različito, a i različit je razlog zbog kojeg je nastao višak kilograma. Višak kilograma može biti zbog različitih faktora: zadržavanje tekućine, nedavno nakupljene debljine i debljine koja se nakupljala tokom godina. Zavisno od ovih faktora ovisi i brzina gubljenja kilograma.Relativno je lako izgubiti tekućinu, nedavno nakupljeni kilogrami odlaze sporije, a dugogodišnje nakupljanje kilograma je još sporije. A i što je to sporo? Sporo danas, zadnji tjedan, zadnji mjesec, tri, šest ili devet mjeseci?

 

 

  • Herbalife programom osiguravate bolji proteinski unos koji poboljšava proces izgradnje mišićnog tkiva dok gubite masne naslage, zato su centimetri važniji od kilograma, a vi imate osjećaj da ne gubite na težini.
  • da li se sigurno pridržavate svog programa točno onako kako trebate?
  • preskačete li shake-ove?
  • jedete li između obroka a da to ne primjećujete?
  • da li isprobavate hranu tijelom njene pripreme?
  • da li jedete grickalice dok gledate televizijski program?
  • da li redovito sebi dozvoljavate malu čokoladicu ili kolač i onda to sebi oprostite?
  • jedete li a da uopće niste gladni?
  • problem je u tome što možete nakupiti dodatnih 1000 – 1500 kalorija dnevno pored vaših obroka.

Ono što vam je potrebno je disciplina i pijenje puno vode. Ako ne, proces gubljenja kilograma je značajno usporen. Cilj vam je piti bar 2 litre vode svaki dan.

Počeli ste mršaviti i onda stali. Zašto?

U bilo kojem programu mršavljenja gdje ima mnogo viška tjelesne težine, postojat će periodi kada tijelo treba utvrditi pozitivne promjene koje su mu se desile, usporavajući ili prekidajući proces gubljenja kilograma.

Ovo se može desiti čak i ako se u potpunosti pridržavate cjelokupnog programa, nema razloga za zabrinutost! Samo trebate ustrajati u tom periodu dok se mijenja brzina metabolizma. Nastavite pratiti svoje mjere i uskoro ćete vidjeti rezultate svoje istrajnosti.

Trebate shvatiti da višak kilograma nakupljenih tijekom godina ne može nestati u nekoliko mjeseci. Ponekad je to dugoročni projekt, koji zahtjeva vrlo ozbiljnu posvećenost, jer ćete na kraju zadobiti izgled koji ste željeli i promijeniti ŽIVOT NA BOLJE.

NE ZABORAVITE: Ispred sebe imate najbolji mogući sistem podrške za gubljenje kilograma!

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.