Herbalife proizvodi

Inteligentna prehrana

Što znači 'inteligentna prehrana’?

Plan inteligentne prehrane trebao bi organizmu osiguravati uravnoteženu energiju, vitamine, minerale, dobre ugljikohidrate, biljne proteine, dobre masti i korisna vlakna i ljekovito bilje. Koncepcija inteligentne prehrane uključuje konzumiranje raznolike hrane – ali u umjerenim količinama: to znači inteligentno jesti. Herbalife potrošačima širom svijeta nudi učinkovite proizvode koje su formulirali stručnjaci nutricionisti.

Koji proizvodi mogu pomoći ljudima pri postizanju inteligentne prehrane?

Inteligentna prehrana počinje sa:

Ovi komplementarni proizvodi zajedničkim djelovanjem osiguravaju čitav spektar korisnih hranjivih tvari:

Ovi osnovni proizvodi zajedno pomažu u postizanju optimalnog wellness-a kada se koriste uz uravnoteženu ishranu i aktivan način života. Može se sastaviti osobno prilagođen sustav prema osobnim potrebama svakog kupca: osnovnim proizvodima se dodaju proizvodi iz naših linija ciljane prehrane iznutra i prehrane izvana.

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.