Herbalife proizvodi

Sportovi izdržljivosti

 

Spadate u kategoriju sportova izdržljivosti ako se bavite trčanjem na duge pruge, plivanjem, biciklizmom ili sportskim disciplinama koje uključuje napornu tjelesnu aktivnost tijekom dugih vremenskih razdoblja, kao primjerice maraton ili triatlon.

 

 

Za izuzetne sportske rezultate presudna su dva čimbenika: energija i hidratacija. Kako kod vježbanja i sportskih aktivnosti od svojeg tijela tražimo više nego inače, izuzetno je važno da pomognemo svojem tijelu i pružimo mu ono što treba. H24 Pro Sport Hydrate izotonični napitak nudi hidrataciju i daje energiju, a uz to ima izuzetne kvalitete apsorpcije te sadrži ključne antioksidante kao pomoć u zaštiti tkiva od potencijalno štetnih utjecaja slobodnih radikala. Ovaj proizvod nudi više od ostalih vodećih brendova na tržištu. Herbalife nudi proizvode temeljene na znanosti kako biste zadovoljili potrebe svog tijela – prije, tijekom i nakon vježbanja.

Što je važno?

Uzimanje sporo oslobađajućih ugljikohidrata prije vježbanja može pomoći da osigurate postojanu energiju. Hidratacija je važna kako bi se izbjegli negativni učinci dehidracije kao što je umor. Proteini su važni nakon vježbanja radi oporavka mišića i stvaranja nemasne mišićne mase.

Svakodnevni program prehrane

Svoje tijelo svakoga dana nahranite zdravim, uravnoteženim obrocima, voćem i povrćem i iskoristite blagodati Herbalife-ovih proizvoda:

Herbalife H24 Formula 1 Sport i Herbalife Formula 2

 

POTREBE VAŠEG TIJELA PRIJE, TIJEKOM I NAKON VJEŽBANJA I PREPORUČENI PROIZVODI:

Prije vježbanja

(najmanje 1,5 sati prije vježbanja)
Prije treninga pojedite ugljikohidrate kako biste osigurali izvor energije. Popijte ukusan Herbalife H24 Formula 1 Sport shake da biste dobili energiju prije vježbanja; naši shakeovi su ukusni i hranjivi, a neće izazvati osjećaj težine u želucu. Prije nego počnete trenurati, počnite piti H24 Pro Sport Hydrate izotonični napitak kako biste dobili energiju i smanjili rizik dehidracije.

Tijekom vježbanja

Ostanite hidratizirani dok trenirate, kako biste izbjegli negativne učinke dehidracije kao što su umor ili glavobolja. Koncentracija ugljikohidrata i elektrolita u izotoničkim napitcima slična je onoj u vašem organizmu, što znači da se apsorbiraju jednako brzo kao voda, ako ne i brže. Tijekom utakmice ili treninga popijte hipotonički napitak CR7 Drive za hidrataciju i energiju.

Nakon vježbanja

Uzimanje proteina nakon treninga može pomoći obnovi i oporavku mišića, stoga nakon svakog treninga pojedite ukusnu Proteinsku pločicu! Nahranite svoje tijelo još jednim shakeom Herbalife H24 Formula 1 Sport kako biste nadopunili zalihe ugljikohidrata u organizmu, te dodajte potrebnu količinu Herbalife Formula 3 Proteinskog dodatka u prahu da biste svoj organizam opskrbili proteinima za obnovu mišića i razvoj nemasne mišićne mase.

Dodatni proteini za popravak i nadopunu

 

Herbalife je uspostavio opsežan program sportskih sponzorstava kojim pomaže vrhunske timove i pojedinačne sportaše kao što su triatlonac Olly Freeman – britanska olimpijska nada i finska nacionalna vrsta u hokeju na ledu. Zbog svojih intenzivnih aktivnosti sportaši se trebaju hraniti izuzetno kvalitetno, pa je stoga dobra prehrana obvezna; zdrava, uravnotežena i raznolika prehrana u kombinaciji s proizvodima Herbalife prestavlja pobjedničku kombinaciju!Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.