Ekipni sportovi

Ekipni sportovi


Spadate u kategoriju ekipnih sportova ako ste član ekipe koja se bavi sportovima poput nogometa, hokeja, košarke, odbojke ili timske vožnje brdskog bicikla.

Za izuzetne sportske rezultate presudna su dva čimbenika: energija i hidratacija. Kako kod vježbanja i sportskih aktivnosti od svojeg tijela tražimo više nego inače, izuzetno je važno da pomognemo svojem tijelu i pružimo mu ono što treba.

 

Što je važno?

Uzimanje sporo oslobađajućih ugljikohidrata prije vježbanja može pomoći da osigurate postojanu energiju. Hidratacija je važna kako bi se izbjegli negativni učinci dehidracije kao što je umor. Proteini su važni nakon vježbanja radi oporavka mišića i stvaranja nemasne mišićne mase.

 

Svakodnevni program prehrane

Svoje tijelo svakoga dana nahranite zdravim, uravnoteženim obrocima, voćem i povrćem i iskoristite blagodati Herbalife-ovih proizvoda:

Herbalife H24 Formula 1 Sport i Herbalife Formula 2

 

Potrebe vašeg tijela, tijekom i nakon vježbanja i preporučeni proizvodi:

 

Prije vježbanja

(najmanje 1,5 sati prije vježbanja)
Prije treninga pojedite ugljikohidrate kako biste osigurali izvor energije. Popijte ukusan Herbalife H24 Formula 1 Sport shake da biste dobili energiju prije vježbanja; naši shakeovi su ukusni i hranjivi, a neće izazvati osjećaj težine u želucu. Prije nego počnete trenurati, počnite piti H24 Pro Sport Hydrate izotonični napitak kako biste dobili energiju i smanjili rizik dehidracije.

Tijekom vježbanja

Ostanite hidratizirani dok trenirate, kako biste izbjegli negativne učinke dehidracije kao što su umor ili glavobolja. Koncentracija ugljikohidrata i elektrolita u izotoničkim napitcima slična je onoj u vašem organizmu, što znači da se apsorbiraju jednako brzo kao voda, ako ne i brže. Tijekom utakmice ili treninga popijte hipotonički napitak CR7 Drive za hidrataciju i energiju.

Nakon vježbanja

Uzimanje proteina nakon treninga može pomoći obnovi i oporavku mišića, stoga nakon svakog treninga pojedite ukusnu Proteinsku pločicu! Nahranite svoje tijelo još jednim shakeom Herbalife H24 Formula 1 Sport kako biste nadopunili zalihe ugljikohidrata u organizmu, te dodajte potrebnu količinu Herbalife Formula 3 Proteinskog dodatka u prahu da biste svoj organizam opskrbili proteinima za obnovu mišića i razvoj nemasne mišićne mase.

 

Dodatni proteini za popravak i nadopunu

  • H24 Pro Sport Rebuild Endurance - Napitak od ugljikohidrata i proteina koji pomaže kod oporavka i izdržljivosti u sportu
  • H24 Pro Sport Rebuild Strengh - Napitak s visokom razinom proteina za oporavak koji se koristi nakon treninga za snagu

Herbalife je uspostavio opsežan program sportskih sponzorstava kojim pomaže vrhunske timove i pojedinačne sportaše. Zbog svojih intenzivnih aktivnosti sportaši se trebaju hraniti izuzetno kvalitetno, pa je stoga dobra prehrana obvezna; zdrava, uravnotežena i raznolika prehrana u kombinaciji s proizvodima Herbalife prestavlja pobjedničku kombinaciju!