Sportovi izdržljivosti

Sportovi izdržljivosti


Spadate u kategoriju sportova izdržljivosti ako se bavite trčanjem na duge pruge, plivanjem, biciklizmom ili sportskim disciplinama koje uključuje napornu tjelesnu aktivnost tijekom dugih vremenskih razdoblja, kao primjerice maraton ili triatlon.

 

Za izuzetne sportske rezultate presudna su dva čimbenika: energija i hidratacija. Kako kod vježbanja i sportskih aktivnosti od svojeg tijela tražimo više nego inače, izuzetno je važno da pomognemo svojem tijelu i pružimo mu ono što treba

 

H24 Pro Sport Hydrate izotonični napitak nudi hidrataciju i daje energiju, a uz to ima izuzetne kvalitete apsorpcije te sadrži ključne antioksidante kao pomoć u zaštiti tkiva od potencijalno štetnih utjecaja slobodnih radikala. Ovaj proizvod nudi više od ostalih vodećih brendova na tržištu. Herbalife nudi proizvode temeljene na znanosti kako biste zadovoljili potrebe svog tijela – prije, tijekom i nakon vježbanja.

 

Što je važno?

Uzimanje sporo oslobađajućih ugljikohidrata prije vježbanja može pomoći da osigurate postojanu energiju. Hidratacija je važna kako bi se izbjegli negativni učinci dehidracije kao što je umor. Proteini su važni nakon vježbanja radi oporavka mišića i stvaranja nemasne mišićne mase.

 

Svakodnevni program prehrane

Svoje tijelo svakoga dana nahranite zdravim, uravnoteženim obrocima, voćem i povrćem i iskoristite blagodati Herbalife-ovih proizvoda:

Herbalife Formula 1 i Herbalife Formula 2

 

Potrebe vašeg tijela prije, tijekom i nakon vježbanja i preporučeni proizvodi:

 

Prije vježbanja

(najmanje 1,5 sati prije vježbanja)
Prije treninga pojedite ugljikohidrate kako biste osigurali izvor energije. Popijte ukusan Herbalife Formula 1 shake da biste dobili energiju prije vježbanja; naši shakeovi su ukusni i hranjivi, a neće izazvati osjećaj težine u želucu. Prije nego počnete trenurati, počnite piti H24 Pro Sport Hydrate izotonični napitak kako biste dobili energiju i smanjili rizik dehidracije.

Tijekom vježbanja

Ostanite hidratizirani dok trenirate, kako biste izbjegli negativne učinke dehidracije kao što su umor ili glavobolja. Koncentracija ugljikohidrata i elektrolita u izotoničkim napitcima slična je onoj u vašem organizmu, što znači da se apsorbiraju jednako brzo kao voda, ako ne i brže. Tijekom utakmice ili treninga popijte hipotonički napitak CR7 Drive za hidrataciju i energiju.

Nakon vježbanja

Uzimanje proteina nakon treninga može pomoći obnovi i oporavku mišića, stoga nakon svakog treninga pojedite ukusnu Proteinsku pločicu! Nahranite svoje tijelo još jednim shakeom Herbalife Formula 1 kako biste nadopunili zalihe ugljikohidrata u organizmu, te dodajte potrebnu količinu Herbalife Formula 3 Proteinskog dodatka u prahu da biste svoj organizam opskrbili proteinima za obnovu mišića i razvoj nemasne mišićne mase.

 

Dodatni proteini za popravak i nadopunu

  • H24 Pro Sport Rebuild Endurance - Napitak od ugljikohidrata i proteina koji pomaže kod oporavka i izdržljivosti u sportu
  • H24 Pro Sport Rebuild Strengh - Napitak s visokom razinom proteina za oporavak koji se koristi nakon treninga za snagu

 

Herbalife je uspostavio opsežan program sportskih sponzorstava kojim pomaže vrhunske timove i pojedinačne sportaše. Zbog svojih intenzivnih aktivnosti sportaši se trebaju hraniti izuzetno kvalitetno, pa je stoga dobra prehrana obvezna; zdrava, uravnotežena i raznolika prehrana u kombinaciji s proizvodima Herbalife prestavlja pobjedničku kombinaciju!