Omega 3

Omega 3


Da li znate da Omega - 3 masne kiseline mogu reducirati rizik srčanih problema i smanjiti visok krvni pritisak? Stoga je potrebno uzimati Omega - 3 masne kiseline kako bismo zaista iskusili takve pozitivne učinke.

 

Koje su prednosti Omega – 3 kiselina?

Eikosapentaenoična kiselina (EPA) i Dokosaheksaenoična kiselina (DHA) su masne kiseline Omega-3 koje pomažu u smanjenju rizika problema sa srcem, snižavaju visoki krvni pritisak i održavaju dobre razine kolesterola.

 

Jeste li znali?

Prvenstveni izbor Omega - 3 masnih kiselina je masna riba, kao što je atlantski losos, jezerska pastrva, tuna, sardine ili skuša. Vegetarijanci mogu jesti tofu i ostale proizvode od soje, oraha, sjemenki lana i njihova ulja.

Omega - 6 masne kiseline se mogu dobiti iz hrane kao što su žitarice, jaja, meso peradi, većina biljnih ulja, integralni kruh, pečena jela i margarin.

Možemo reći da sve masti nisu tako loše po nas; Omega - 6 i Omega - 3 esencijalne masne kiseline (EFA) se spominju često zbog svojih pozitivnih učinaka. Da li znate da Omega - 3 masne kiseline mogu reducirati rizik srčanih problema i smanjiti visok krvni pritisak? Stoga je potrebno uzimati Omega - 6 i Omega - 3 masne kiseline kako bismo zaista iskusili takve pozitivne učinke.

Istraživanja su pokazala da mnoge dijete sadrže malo esencijalnih masti Omega - 3, stvarajući tako neuravnotežen odnos između masnih kiselina Omega - 3 i Omega - 6; ovaj omjer u tipičnim modernim dijetama je negdje između 10:1 i 25:1, iako Svjetska zdravstvena organizacija preporuča omjer između 5 i 10:1. Ljudsko tijelo ne može samo proizvoditi Omega - 3 masne kiseline, stoga ih mora dobiti putem hrane.

 

Uspostavljanje ravnoteže

Omjer kiselina Omega - 6 i Omega - 3 koje konzumiramo je otprilike 20:1, što je neuravnotežen odnos. Omega - 6 i Omega - 3 funkcioniraju kao „dobre“ masti kada dobivate uravnoteženu količinu od obje vrste kiselina. Stoga ako je u vašoj prehrani previše masnih kiselina Omega - 6, povećajte svoj unos Omega - 3.

 

Dodatci prehrani mogu biti korisni kao dodatan izvor ovih kiselina.

Nadopunite svoju prehranu dodatkom Herbalifeline Max – bogat je esencijalnim masnim kiselinama Omega - 3 i ima veliku hranjivu vrijednost.

 

Počnite već danas osjećati prednosti!

Herbalifeline Max kapsule sa Omega - 3 masnim kiselinama su male i lake za gutanje,te su specijalno osmišljene kako bi se sveo na minimum bilo kakav okus ili miris ribljeg ulja u ustima.

 

Kakve pozitivne učinke dobijate od Herbalifeline Max-a?

Svatko može dobiti pozitivne učinke od masnih kiselina koje Herbalifeline Max kapsule imaju, a posebice ljudi koji ne uspijevaju redovito jesti ribu. Ljudi koji vode dijete sa puno zasićenih masti mogu također imati pozitivne učinke od ovog dodatka prehrani. Uobičajeni znak pomanjkanja masnih kiselina je suha koža. Herbalifeline Max je izvrstan izvor masnih kiselina Omega - 3 za optimalno općenito zdravstveno stanje i prehranu!