Herbalife proizvodi

Zdravo starenje

 

Kada je riječ o starenju, naša tijela se mijenjaju i to utječe na naše fizičke i prehrambene potrebe. No, to ne znači da moramo odustati od kvalitetne prehrane ili smanjiti svoje aktivnosti. Naprotiv, sada možda imate više slobodnog vremena, primjerice, jer su djeca odselila.

Dakle, sada je ODLIČAN TRENUTAK da provjerite što i kako jedete i koliko ste aktivni.

Želite živjeti duže? U tim kasnijim godinama želite biti što zdraviji? Preventivne strategije vam mogu pomoći da izgledate i osjećate se mlado…

Počnite s Herbalife proizvodima osnovne prehrane:

Formula 1 - Optimalan obrok

 • Pomaže kod postizanja zdravog načina života jer pruža uravnoteženu ishranu
 • Proteini, vitamini, minerali, vlakna i biljke koji se lako apsorbiraju

Formula 2 - Multivitamin Complex

 • Nadopunjuje prehrambene zalihe u organizam koje gubimo zahvaljujući svakodnevnim stresovima, lošoj ishrani i štetnim utjecajima iz okoliša

Rose Guard - Biljni antioksidantni dodatak prehrani

 • Pomaže imunosustavu u borbi protiv slobodnih radikala
 • Pomaže u obnovi dragocjenih hranjivih tvari i nezamjenjiv je u podizanju razine imuniteta

Zašto ne probati i neke od ovih proizvoda kako biste prilagodili ovaj sustav vašim vlastitim potrebama:

Fibre and Herb Tablets - Vlakna i ljekovito bilje

 • Odabrano bilje i biljna vlakna potiču rad probavnog sustava i optimiziraju prirodne sposobnosti organizma u odstranjivanju štetnih tvari

Aloja - Osvježavajući napitak sa svim blagodatima biljke aloje

 • Ovaj osvježavajući napitak pomaže u smirivanju probavnog sustava i pročišćavanju tijela

Herbalifeline - Esencijalne masne kiseline

 • Riblja ulja opskrbljuju vas višestruko korisnim hranjivim sastojcima
 • Vrhunski izvor Omega - 3 masnih kiselina za optimalno zdravlje i prehranu

Thermojetics Yellow - Pomoć u prirodnoj regulaciji ravnoteže glukoze

 • Idealan dodatak prehrani i pomoć u prirodnoj regulaciji ravnoteže glukoze u tijelu i kontroli prehrambenih navika

To su osnovni elementi dobre prehrane kojima ćete nadopuniti svoje obroke, a njihova je svrha optimizirati vaš unos hranjivih tvari.

Kako starite, često glavni problem postaje dobra probava. Da biste si pomogli u tome već sada možete poduzeti nekoliko jednostavnih koraka:

 • Jedite pet porcija voća i povrća dnevno i dajte prednost svježem povrću ili povrću kuhanom na pari.
 • Odaberite namirnice bogate vlaknima poput integralnih žitarica
 • Pokušajte piti dvije litre vode dnevno. Ako vam je teško popiti toliko vode, probajte vodi dodati Biljni koncentrat Aloje. Herbalife-ov biljni napitak od Aloje sadrži gel aloje vere, koji prirodno pomaže boljoj probavi i samopročišćavanju organizma.

NE ZABORAVITE - dobro stanje srca postaje sve važnije kako starimo

Nikada nije prekasno unijeti postupne promjene u svoju svakodnevnu prehranu i tako pomoći održavanju dobrostanja srca. Stoga smanjite unos soli, šećera i zasićenih masti, a povećajte unos omega-3 masnih kiselina, kojih uglavnom ima u ribljem mesu i koje vam dokazano pomažu.

No, uz poboljšanje prehrane pokušajte intenzivirati i fizičku aktivnost – nije važno koliko vam je godina, pa čak ni koliko mislite da niste u formi – nikada nije prekasno za uvođenje promjena u svoj način života. A biti aktivan nije samo vježbanje poput trčanja ili posjeta fitnes centru – to mogu biti i svakodnevne aktivnosti poput šetnje, vožnje bicikla, vrtlarenja i penjanja uz stube.

PROMJENITE SVOJ STAV PREMA STARENJU, OD DANAS POČNITE MISLITI MLADENAČKI!

Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Sedam najvećih pogrešaka kod dijete

Priznajmo, nije jednostavno izgubiti težinu. Jer, kada bi to bilo jednostavno, sigurno bi se manje ljudi mučilo s gubitkom težine i održavanjem nove težine.

Apsorpcija hranjivih tvari

Zašto se uvijek osjećate umorni i pospani nakon obilnog obroka? Proces probavljanja hrane troši mnogo energije i mnogo hranjivih tvari – što je obrok obilniji, iscrpiti će više vaše energije. Zato je pametno jesti manje, redovite obroke tijekom dana. Na taj se način reguliraju razine energije i izbjegavaju problemi s probavom.

Vrijeme je da se probudite

Smanjite stres - Stres ubija, bez sumnje. Predahnite i potrudite se naći način smanjenja stresa – to bi vam doslovno moglo spasiti život ako ste podložni problemima sa srcem. Uravnotežite svoj UM... Uravnotežite svoje TIJELO…

Pokrenite se, živite zdravije!

Nikada nije bilo bolje vrijeme da postanete i ostanete aktivni. Bez obzira na životnu dob ili fizičke sposobnosti, gotovo svatko može doprinijeti svom dobrostanju svakodnevnim vježbanjem. Koristi za dobrostanje koje donosi vježbanje su nebrojene.