Zdravi kutak - savjeti

Što treba vaše tijelo

Što treba vaše tijelo

Herbalifeov pristup temelji se na načelu ‘uravnotežene prehrane’. Određeni makronutrijenti, te vitamini i minerali potrebni su vašem tijelu svakoga dana kako bi moglo pravilno funkcionirati.

Novi dan na idealan način

Novi dan na idealan način

Ukusni i hranjivi proizvodi koji podržavaju vaš aktivan i zdrav način života. Naša preporuka za savršeni doručak i idealan početak dana.

Zdravstveni problemi

Zdravstveni problemi

Zdrava prehrana i redovna tjelesna aktivnost najvažniji su čimbenici u postizanju i održavanju dobrostanja tijekom čitavog života.

Sporo gubljenje kilograma

Sporo gubljenje kilograma

Svi mi imamo svoj jedinstveni metabolizam i gubit ćemo kilograme različito, a i različit je razlog zbog kojeg je nastao višak kilograma.

Apetit i glad

Apetit i glad

Znanstvenici su u posljednjih nekoliko godina došli do mnogih otkrića kada je riječ o tome što utječe na apetit.


Održavanje težine

Naučiti kako kontrolirati tjelesnu težinu je glavni dio našeg sistema podrške.

Planiranje obroka

Kada se odlučite optimalnije hraniti ili kontrolirati težinu, jedna od najtežih stvari često je odrediti što trebate promijeniti u svojoj prehrani i kako to učiniti.

Hidratacija

U današnje vrijeme svi već znaju o brojnim korisnim svojstvima vode za zdravlje, kao i to koliko bismo otprilike vode trebali svakodnevno piti.

Dobro stanje srca

Naše je srce naš najvažniji organ. To je organ koji trebamo da bismo živjeli, stoga moramo brinuti o njegovom zdravlju.

Dobra probava

Dobra probava presudna je za optimalno dobrostanje. Nadutost i nelagoda zbog loše probave uobičajeni su problemi koji mogu mučiti mnoge ljude.

Dobar imunitet

Vaš je imunološki sustav ranjiv. Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti da biste izbjegli bolest, izostanak s posla i širenje bakterija onima koje volite.